TerugCOM_SIMPLECALENDAR_PRINTe-mail sturenvCal/iCal
Datum:
06-10-2018
Locatie:
IJburg
Contactpersoon:
IJmeer Challenge commissie,Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sinds 2017 wordt er een nieuwe impuls gegeven aan Coastal Roeien in Nederland. In 2018 wordt er voor het eerst een KNRB Klassement Coastal Roeien georganiseerd. Dit klassement bestaat uit een reeks van vijf wedstrijden die worden gevaren volgens het FISA reglement. 

De wedstrijden wordt gevaren over een traject van 4 tot 6 kilometer met minimaal zes boeien. De wedstrijden worden verroeid in Yole de Mers. Dit zijn vierpersoonsboten met stuurman. Deze boten zijn ruim 10 meter lang, 1.30 meter breed en wegen 140 kg. Meer informatie https://knrb.nl/roeisport/coastal-roeien/

De vijfde en afsluitende wedstrijd van het klassement wordt op zaterdag 6 oktober 2018 georganiseerd door RZV De Amstel: IJmeer Challenge.

De wedstrijd wordt georganiseerd in samenwerking met de Watersportvereniging IJburg en de Zeilschool IJburg vanuit het clubgebouw van de Watersportvereniging.
Adres: Krijn Taconiskade, 1087 HW Amsterdam

Nieuwsgierig? De wedstrijdbaan die is uitgezet is voor een toeschouwer vanaf de Berthaanstrakade heel goed te volgen.

Voor verdere informatie over de wedstrijd zie de Captains Manual welke half september zal worden gepubliceerd.

Geïnteresseerd als (Amstel)roeier of vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Categorie Informatie | Aanmaakdatum vrijdag 31 augustus 2018 15:06 | Aangemaakt door Wessel Agterhof | Aantal keer bekeken 166