TerugCOM_SIMPLECALENDAR_PRINTe-mail sturenvCal/iCal
Datums:
14.04 - 15-04-2018
Locatie:
R&ZV de Amstel
Contactpersoon:
Wessel Agterhof,Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:
0611620382

Programma zaterdag 14 april (van 10 tot 14 uur)

Een dag om niet te missen! De Amstel draait op vrijwilligers. Die zijn onderverdeeld in diverse commissies. Al deze vrijwilligers spannen zich in om het iedereen op de vereniging naar haar en zijn zin te maken. Alleen daarom is een bezoekje al de moeite waard. Maar wat is er allemaal nog meer te doen?

Er is een roeimakelaar aanwezig die roeiers met elkaar in contact brengt zodat je een ploeg kunt vormen. Er zijn vrijwilligers die informatie geven over (skiff)instructie, afroeien en je lidmaatschap, de toer- en midweekroeiers geven, net als de zeilecommissie uitleg bij de evenementen die ze voor je organiseren. Biljartclub de Scheeve Pomerans geeft demonstraties en de ergoheadcommissie schrijft een competitie uit met heuse prijzen. Last but not least biedt pachter Joris een lekker extraatje naast de koffie aan.

Programma zondag 15 april (gehele dag)
Op deze dag staat de 15e Amstelmarathon centraal. De echte roeibikkels gaan de strijd aan over de Amsterdamse grachten en de Amstel en varen via Abcoude en Uithoorn een stijd over 50 kilometer. De eerste startgroep vertrekt om 9.15 uur en groep twee mag om 10 uur vertrekken. De ploegen zijn naar verwachting uiterlijk 16 uur terug. Om 16.30 uur is er een prijsuitreiking. Inschrijven kan nog tot en met 7 april.
Voor leden die 50 kilometer te ver vinden geldt deze zondag een roeiverbod tot even na tienen (wanneer alle boten van start zijn gegaan). Wanneer de ploegen vertrokken zijn, kun je je eigen tocht starten voor het geval 50 km te ver is. Leuk wanneer je wat eerder komt om de wedstrijdploegen uit te zwaaien.

Wij kijken uit naar het eerste Amstel Voorjaarsweekend. We hopen je daar te ontmoeten.

Staat je commissie er nog niet tussen, maar wil je wel meedoen? Neem dan even contact op met commissaris Algemene Zaken Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-11620382).

Categorie Informatie | Aanmaakdatum maandag 26 maart 2018 00:00 | Laatste aanpassingsdatum donderdag 05 april 2018 21:12 | Aangemaakt door Wessel Agterhof | Aantal keer bekeken 360