Roeien alleen een studentensport? Niet als het aan ons ligt! Of je nu student bent, ex-student bent of nooit hebt gestudeerd, al roeiervaring hebt of niet, je bent van harte welkom aan de Amstel. We hebben binnen de Amstel een gezellige groep 20-35 jarigen die actief zijn voor de vereniging en we verwelkomen graag nog meer jonge leden!

Als je bij de Amstel komt roeien proberen we je in te delen met ploeggenoten van jouw leeftijd met een vergelijkbaar niveau en ambitie. Heb je al eerder geroeid en wil je met je ploeg lid worden, dan houden we daar uiteraard rekening mee. Er zijn bij de Amstel veel mogelijkheden: van het aanleren/ verbeteren van roeitechniek tot het roeien van toertochten en actief wedstrijdroeien. Naast roeien worden er regelmatig andere activiteiten georganiseerd zoals borrels, samen eten, SUPpen en zeilen.

Kennismaken? Kom gezellig langs op onze JongAmstel borrel (voor actuele data zie de kalender) of vraag naar onze persoonlijke rondleiding ;) Voor meer info Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. gerust naar Joanne en Roos! 

Direct inschrijven? Dat kan op de eerste zondag van de maand om 12.00 op de sociëteit van onze vereniging. Voor meer info klik hier