Artikelindex

Een proefles

Ben jij enthousiast en wil je graag komen roeien? Dat kan! Meld je dan aan voor een proefles! Proeflessen worden eind augustus en eind maart in één keer gehouden in groepjes met andere geinteresserde jeugdroeiers. Begin september en begin april begint steeds een nieuwe lichting. Zodra je je hebt aangemeld, kom je op een wachtlijst. Geef je dus zo snel mogelijk op voor een proefles. Neem hierover contact op via mail met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lid worden

Vond jij de proefles leuk en is er plek bij de jeugd? Dan kun je lid worden van De Amstel! Als je nog geen inschrijfformulier hebt ingevuld bij het infoteam, dan kun je dat doen op de eerste zondag van de maand.

De roei-instructie

De Amstel geeft roei-instructie voor de jeugd op twee vaste momenten in de week. Hieronder vind je het rooster. De coördinator bepaalt in welk team je wordt ingedeeld. Dit gaat zoveel mogelijk op leeftijd en geslacht. De jeugdinstructie wordt gegeven door zowel juniorleden als volwassen leden van De Amstel die daarbij begeleid worden door de jeugdcoördinator van de Stichting Sportservice Amsterdam.