Bieden op uniek boek, opbrengst voor KiKaRow

Het boek Helden op het Water wordt aan liefhebbers van de roeisport te koop aangeboden en gaat naar de hoogste bieder. De opbrengst komt ten goede aan KiKaRow. Het boek van Documentatiecentrum Roeisport is tweeledig een collectors item. Het boek bevat de door Cor Scheffers, bestuurder Documentatiecentrum, voorzitter van RV De Waal, lid van Cornelis Tromp, URV Viking en oud lid R&Z De Amstel verzamelde handtekeningen van gouden medaillisten van de Wereldkampioenschappen 2014 (o.a. van het Kiwipair 2-/2+ Hamish Bond en Eric Murray) gehouden in Amsterdam als van een groot deel van de Helden die in dit boek zijn opgenomen. Het boek is mede uniek omdat dit het enige exemplaar is met een paar fotopagina's die omgekeerd zijn afgedrukt (van o.a. Jan Wienese). Draai je het boek om dan zie je er niets van.
Liefhebbers worden uitgenodigd hun bod uit te brengen aan Otto Over, oud notaris en voorzitter van Roeivereeniging Willem III - Amsterdam (voorlaatste aankomstplaats op 13 juli 2019/laatste aankomstplaats en finish bij Viking Utrecht op 14 juli).

Het hoogste bod wordt bekend gemaakt op 25 mei rond 17.00 uur op RV De Waal Nijmegen, na ontvangst van De KikaRow roeiers door (waarschijnlijk) burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen die dan ook de hoogste bieder bekend zal maken. Inmiddels ligt er een bod van € 500. Cor Scheffers doet met pijn afstand van dit unieke boek maar het fantastische doel KikaRoW prevaleert.

Het bod kan via email worden gedaan tot en met 23 mei 24.00 uur aan oud notaris Otto Over. Mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IMG 1887IMG 1888

IMG 1890IMG 1893

IMG 1895