Roeien tijdens het light festival

Het light Festival is weer begonnen en duurt tot 20 januari. Als je zelf met je team de tocht langs de lichtobjecten wil varen, moet je toestemming vragen aan het bestuur. Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let wel, het is ’s avonds loeidruk in de stad en het vereist heel wat stuurmanskunst om de af en aan varende rondvaartboten te ontwijken. Nog niet zo ervaren roeiers wordt afgeraden de tocht te roeien.

Op zaterdag 12 januari organiseren de burgerroeiverenigingen weer samen de Light Tourtocht. We vormen dan allen tezamen één groot slingerend lichtobject: aan alle teams wordt gevraagd hun boot zo mooi mogelijk met lichtjes te versieren. Er is een prijs, de eeuwig gloeiende gloeilamp, voor de mooist verlichte boot. Doe mee en zorg voor een ervaren stuur.
Je kunt je opgeven als team of als individu bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Doe dat voor 8 januari.