Nationale Avond Tocht 2018

Op zaterdag 8 september organiseren we weer de Nationale Avond Tocht op van 16.00 tot 22.00 uur, een mooie afwisselende toertocht door de Amsterdamse grachten! Deze toertocht trekt altijd veel roeiverenigingen uit heel Nederland maar ook teams van de Amstel kunnen natuurlijk mee doe aan deze mooie nazomer tocht.
Een goed begin van het na-zomer seizoen en een mooi moment om na afloop van de tocht onder het genot van een Indisch buffet en drankje op het mooiste terras van Amsterdam bij te praten.

Logo Toercommissie 2

Zin om mee te doen? Wacht niet te lang met aanmelden… 

Aanmelden (en dus reserveren) kan alleen als team. Vul hiervoor dit inschrijfformulier graag zo volledig mogelijk in. Met dit formulier kun je later ook wijzigingen en/of aanvullingen doorgeven door middel van de link “Reactie bijwerken”.
Per tocht en per team graag een nieuw formulier invullen.
De kosten bedragen € 25,-- per deelnemer (dit is inclusief Indisch buffet, lekkers onderweg en een drankje).

Nadat wij jullie inschrijving hebben ontvangen en mits er nog voldoende boten beschikbaar zijn, ontvang je z.s.m. een verzoek om het inschrijfgeld voor het hele team aan ons over te maken. Pas na volledige betaling is jullie inschrijving definitief. Je ontvangt hiervan zo spoedig mogelijk een bevestiging. Zijn er onvoldoende boten beschikbaar, dan informeren wij je hierover en komen jullie op de reservelijst.

Tot slot
De tocht wordt geroeid door de prachtige grachten van Amsterdam. Daar is in verband met grote drukte op het water stuurmanskunst voor nodig. De deelnemers moeten voldoende roei-ervaring hebben om aan de tocht mee te kunnen doen. Eventuele schade komt voor rekening van je eigen WA-verzekering.

Wij zien jullie inschrijving graag tegemoet en een mooie zomer gewenst,

Namens de toercommissie,
Arnd, Bram en Annette