Regiowedstrijden gaan van start

Binnenkort starten de regiowedstrijden weer. Dat zijn wedstrijden voor beginnende en gevorderde roeiers; roeiers die nog niet hebben meegedaan aan wedstrijden als de Head of de Heineken. De wedstrijden worden georganiseerd door De Amstel, de Hoop, Willem III, RIC, Poseidon en de Amstelgeuzen.

Meedoen aan de wedstrijden is ontzettend leuk en je leert een beetje wat het is om wedstrijd te roeien, startjes te maken en een sprintje te trekken. Het is ook gezellig en je leert de andere verenigingen kennen. Je kunt meedoen in een C4, een C2 of in de gladde vier. Als je van tevoren wat coaching wilt hebben, dan zoeken we iemand, die dat een of meer keer kan doen.

Er zijn in totaal vijf wedstrijden, elke maand één, steeds bij een andere vereniging en de laatste wedstrijd is op de Bosbaan. Je kunt aan één wedstrijd meedoen of aan allemaal, net wat je wilt.

De data zijn:
zaterdag 28 april 2018 bij Willem III om 14.00
zaterdag 12 mei bij de Hoop om 14.00
zaterdag 9 juni bij RIC om 14.00
zondag 15 juli bij de Amstel om 10.00
zaterdag 6 oktober op de Bosbaan om 14.00; georganiseerd door Poseidon en de Amstelgeuzen van Ouderkerk

Opgeven kan bij de verschillende verenigingen waar de wedstrijd wordt gehouden. Zie op onze prachtige regioroeisite http://www.regioroeien.nl/amsterdam 

Wil je meer weten, neem dan contact op met commissaris instructie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.