Warm douchen (UPDATE 2-3)

Nieuws betreffende warm water voor onze douches. Na aanvraag van meerdere offertes is er een keuze gemaakt voor installateur RéVé. Deze installateur heeft opdracht gekregen en heeft al diverse spullen besteld o.a. een nieuwe grote voorraadboiler. De huidige grote voorraadboiler is stuk en dient vervangen te worden. Er is gekozen voor een voorraadboiler die vergeleken met de oude voorraadboiler energiezuiniger is. Naast de nieuwe voorraad boiler zal de installateur diverse andere aanpassingen aan het systeem doen zodat we binnenkort weer volop kunnen gaan douchen. Ook worden een aantal douchekoppen vernieuwd. Deze week gaan ze aan de slag. Welke dag en hoe lang de werkzaamheden gaan duren is nu nog niet bekend. Zodra wij meer weten zullen wij je hierover informeren.

UPDATE 27-2: op donderdag 1 maart gaat de installateur de boiler vervangen. Dat betekent dat er de hele dag niet gedouched kan worden. Excuses voor het ongemak.

UPDATE 2-3: de nieuwe voorraadboiler is geinstalleerd. Tijdens het opstarten is een pomp gesneuveld. Deze pomp moet worden vervangen en in verband met levertijd kan ie maandag a.s. pas worden geplaatst. Dit houdt in dat er het gehele weekend geen warm water uit de douches komt! Wat een tegenvaller. Onze welgemeende excuses!!!

UPDATE 6-3: gisteren, maandag 5 maart, heeft de installateur de defecte pomp vervangen en is de klus eindelijk geklaard. Er kan weer volop warm gedouched worden! Geniet ervan en dank voor het geduld.