Officieel momentje

Wie het is opgevallen dat we als ietwat verwende Amstelleden niet allemaal even warm worden van zo’n nieuwe boot zou haast denken dat we een koud clubje zijn. Niets is echter minder waar! Onder oorverdovend applaus ontvingen Aafke Gorter, Carine Hoogveld, Rick van Eeden en Iris Klok hun eretekenen. De eerste drie prijken nu bovenaan de lijst met leden van verdienste en Iris gaat de boeken in, omdat ze vorig jaar over de grens van 10 tellende blikken wist te roeien. Hulde!

Nieuwjaarsreceptie4

Aafke Gorter is lid van verdienste o.a. voor haar jarenlange inspanningen voor het midweekroeien

Nieuwjaarsreceptie8

Ook Carine Hoogland is lid van verdienste geworden. Samen met Aafke is ze verantwoordelijk voor de vele evenementen die ze voor midweekroeiers organiseert

Nieuwjaarsreceptie3

Rick van Eeden krijgt het ereteken voor Lid van Verdienste opgespeld door voorzitter Wim Koopman. Rick krijgt waardering voor zijn inzet in de technische ondersteuning van de vereniging.

Nieuwjaarsreceptie7 

Iris Klok krijgt een ereteken, omdat ze meer dan 10 tellende blikken bij elkaar heeft geroeid. De kans is aanwezig dat ze volgend jaar een balkje krijgt voor twintig tellende blikken. We gaan haar volgen!

De foto's zijn van René Visser. En er zijn er meer op zijn site!