21ste editie Ergohead: Doe jij ook mee?

logo Ergohead wit FB In voorbereiding voor de Heineken en de Head? Start met jouw ploeg de Ergohead en steun daarmee het goede doel: Friendship Sports Centre. Hier kunnen kinderen en volwassenen met een beperking sporten. Wij gaan samen voor de sport! Steun ook het Friendship Sports Centre door jouw deelname!

Daag je tegenstander uit
Waarom wachten tot de strijd op het water? Daag nu al je tegenstander(s) uit op de Amsterdam World Ergohead en laat zien dat je als ploeg en ook individueel sterk bent. Laten je als Amstel zien en ga voor dat blik op 28 januari!

Clinic door Nicole Beukers en de Muda's
Voor de junioren en SB roeiers is een extra prijs te verdienen: De winnaars krijgen een roei-clinic aangeboden van Nicole Beukers (WK goud 2017 in 4X) en De Muda's (SB Wereldkampioen LM2x 2010).

Estafette en meer
Het belooft een spektakel te worden met een estafette waarbij gemixte teams van junioren 16 en SB-roeiers in 10 minuten zoveel mogelijk meters proberen te roeien. Kom de Amstel-roeiers aanmoedigen en doe mee!

Schrijf je in bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot ziens op zondag 28 januari 2018 in Friendship Sports Centre in Amsterdam Noord. Zie voor meer info: www.ergohead.nl