Regiowedstrijden bij De Amstel

De Amsterdamse regiowedstrijden zijn in volle gang. Wedstrijden voor beginnende en gevorderde roeiers; roeiers die nog niet hebben meegedaan aan wedstrijden als de Head of de Heineken. De wedstrijden worden georganiseerd door De Amstel, de Hoop, Willem III, RIC, Poseidon en de Amstelgeuzen.

Meedoen aan de wedstrijden is ontzettend leuk en je leert een beetje wat het is om wedstrijd te roeien, startjes te maken en een sprintje te trekken. Het is ook gezellig en je leert de andere verenigingen kennen. Je kunt meedoen in een C4, een C2 of in de gladde vier. Als je van tevoren wat coaching wilt hebben, dan zoeken we iemand, die dat een of meer keer kan doen.

Op zondag 15 juli bij de Amstel om 10.00 organiseert De Amstel de wedstrijd. We racen dan vlak achter elkaar over het oefenkanaal. Je kunt dan daarna op 6 oktober meedoen aan de wedstrijd op de Bosbaan.

Opgeven voor de wedstrijd op 15 juli per mail. Zie op onze prachtige regioroeisite http://www.regioroeien.nl/amsterdam

Wil je meer weten, neem gerust contact via de mail

Op deze dag roeiverbod van 9.30 tot 13.00 uur, behalve voor deelnemers. Een extra reden om je in te schijven!

Kortste Nacht-tocht

Op zaterdag 23 juni roeien we weer de kortste nachttocht. Ga mee en rond samen met ons de Ronde Hoep.
We vertrekken om uiterlijk 19.00 uur bij De Amstel om vervolgens bij Willem 3 een briefing te krijgen. Om 20.00 uur vertrekken we vanaf Willem 3. Ergens halverwege is de pleisterplaats waar warme thee en koffie wordt geschonken met een versnapering, geheel verzorgd door de Amstelgeuzen.
De tocht is ongeveer 34 km en voor roeiers, die al test 1 en 2 hebben en regelmatig roeien.
Opgeven kan per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..